+32 3 369 19 73

Over Purpose, de start with why van Hifluence.

Over Purpose, de start with why van Hifluence.

Hey Hifluencers! 

De purpose is de uitdrukking van het bestaansrecht van de groep mensen die wij zijn, het wordt niet gemaakt, het is er al omwille van het simpele feit dat wij er als groep zijn. Het gaat daarbij om onze intentie waarbij mensen die ons aanvoelen zullen resoneren met de juiste lading.

Eerste doelstelling van een purpose is intern de Hifluencers verbinden. Tweede doelstelling is om het nemen van beslissingen te faciliteren. Een duidelijke purpose maakt het verschil van 2 maanden om te kunnen beslissen tot letterlijk 2 minuten. 

Iedereen binnen Hifluence voelde al lang een gemeenschappelijke drive. De uitdaging tot nu was om het onbenoembare te benoemen. Tot nu… zeg ik… want door hier veel met elkaar over te spreken en te delen kan Hifluence vandaag zijn essentiële bestaansreden wel benoemen! Een proces, resultaat en doorbraak dat nu al gelabeld wordt als een kantelpunt in het bestaan van ons bedrijf.

Lees, voel en verbind jezelf met de purpose van Hifluence:

Hifluence is een bewust organisme
dat organisaties helpt om authentiek te worden
via inspirerende consultancy en digitaal maatwerk dat wij met passie creëren.
Toelichting keywords:
 • Wij zijn bewust (Wie zijn we?)
  • Hifluencers hebben het vermogen om te kunnen ervaren of waarnemen, oftewel wij beleven en beseffen ten volle onszelf en onze omgeving. We hebben inzicht en interesse in (zelf)reflectie op indrukken uit de buitenwereld, bijvoorbeeld van mensen, voorwerpen of licht, en uit de binnenwereld, bijvoorbeeld van emoties, gedachten of behoeften.
 • Wij zijn een organisme (Wie zijn we?)
  • Hifluence is een levend wezen met een eigen metabolisme d.w.z. wij hebben onze eigen processen en onze eigen chemie die we als een groep unieke, levende wezens in- en uitademen.
 • organisaties (Waarom doen we het?)
  • wij maken geen onderscheid tussen kleine of grote, commerciële of non-profit organisaties. Diep vanbinnen willen wij iedereen helpen die geholpen kan worden.
 • helpen authentiek worden:  (Waarom doen we het?)
  • de grootste bijdrage/impact die Hifluence heeft op zijn medewerkers EN zijn klanten is dat Hifluence hen helpt echt, onvervalst, oorspronkelijk, origineel en waarachtig te durven zijn. Dit vertaalt zich naar alles wat mensen en organisaties doen gaande van de wijze waarop ze communiceren tem de producten en diensten die worden aangeboden. Hoe authentieker beslissingen zijn, hoe groter de bijdrage aan het grotere geheel!
 • Inspirerende consultancy: (Wat doen we en hoe maken wij het onderscheid?)
  • al onze diensten (van teal workshops tot data science consultancy) zijn super inspirerend omdat WIJ inspirerend zijn. Ook al werken wij op een klein project, het kost ons nagenoeg geen moeite om van daaruit een ganse organisatie te inspireren.
 • digitaal maatwerk met passie: (Wat doen we en hoe maken wij het onderscheid?)
  • Het is de passie voor digitaal en de passie om oplossingen op maat van de uitdagingen te creëren die ons de energie geven om steeds die extra mile te doen en om alles constant in vraag te stellen teneinde de best mogelijke oplossing op te leveren.
 • Creëren:(Wat doen we en hoe maken wij het onderscheid?)
  • Wij maken of ontwikkelen geen applicaties, maar laten oplossingen ontstaan vanuit onze inspiratie, expertise en passie. We are the creators!

L.o.V.e

Nick