Ontmoet Erik: een echte self-learned man: ondernemer, sales, coach en schrijver.

Hij had een moeilijke jeugd. Na zijn legerdienst komt hij als arbeider bij General Motors terecht waar hij zich gevangen voelde. Tegen het advies van iedereen in, net getrouwd met kinderen op komst, verlaat hij zijn comfort zone en stapt de voor hem onbekende wereld van de sales in.

Eerst met succes: op nog geen 10 jaar tijd werd Erik miljonair.

Maar door een aantal slechte investeringen is hij op zijn 35ste terug alles kwijt. Dankzij die gebeurtenis komt hij tot inzicht, vindt zijn missie en is vandaag alleen maar bezig om samen met zijn vennoot Stephan Bostoen, die trouwens ook nog op de show komt, bedrijven op te richten die de wereld op een fundamentele manier verbeteren.

Tijdens dit zeer open, filosofisch en diep gesprek van bijna 2u hebben Erik en ik het over:

– de juistheid van het universum
– de spagaat tussen ons dwangmatig denken en ons authentieke ik
– Erik’s belangrijkste leermeesters en -momenten
– de nieuwe gedachte van Erik Dielen
– de dominantie van het EGO in onze bedrijven, met enkele wonderlijke voorbeelden en leerzame methodes om daarmee om te gaan.

Dit gesprek is opgenomen in de coaching-hut van Erik. Een soort gepimpte blokhut in de bossen van Sint-Niklaas. Het was zalig. Om het met de woorden van Erik te zeggen: “tijd bestond niet tijdens dit gesprek”.

Ik hoop dat jullie even hard genieten van mijn gesprek met Erik als wij dat zelf hebben gedaan en echt super bedankt om te luisteren!