Creating products and services that your customers love

Hifluence is gespecialiseerd in het creëeren, begeleiden en staffen van multi-disciplinaire innovatie-teams die de toekomst bij traditionele organisaties vorm geven.

Hoe vernieuw je een business model met nieuwe producten en diensten in weken, geen jaren, in teams, geen silo’s, in co-creatie met klanten en partners? 

Bespreek vandaag nog jouw uitdagingen met top expert Steven Van Eynde en de experten van Hifluence!Innoveren

Klaar voor de start met een verfrissende purpose en strategie.

Bouwen

Straffe concepten en architectuur uitgewerkt met de juiste technologie.

Lanceren

Producten en diensten ontwikkeld en vertaald naar een aanstekelijk verhaal in een funky jasje.

EXPERIENCE CLASS: DIGITAL VALUE CREATION

Deze experience class is een intense 3-daagse beleving waarin Steven Van Eynde, Hifluence experten en top ondernemers uit het Hifluence netwerk jouw management team inspireert om vanuit pure authenticiteit naar de toekomst te kijken, nieuwe digitale business modellen te bedenken en op te starten. Dit programma is opgesteld vanuit echte praktijkervaringen – successen en failures – in organisaties met zeer gelijkaardige uitdagingen. Dit is het mooiste geschenk dat een organisatie, die wel weet dat het moet veranderen, maar intern vastloopt op de dagelijkse operations, zichzelf kan geven. 

Wat je uit deze workshop zal halen?

  • Je werkt als één team met medewerkers, klanten en partners aan  je digitale business modellen van de toekomst
  • Je geeft een waanzinnige boost aan je bedrijfscultuur
  • Je leert de  de kracht van wendbare, multi-disciplinaire teams beheersen
  • Je maximaliseert je productiviteit van idee tot go-to-market
  • Je bouwt de fundamenten voor groei in omzet en in klanten

WAAROM HIFLUENCE?

Onze ervaring

Binnen organisaties met een gelijkaardige structuur en achtergrond bouwde Hifluence reeds vele digitale businesses uit met succes en namen we de lessen van de failures mee om nooit meer te vergeten.

Authentiek ondernemerschap

Hifluence is berucht voor zijn no nonsense mentaliteit, hands-on aanpak en weloverwogen gedachtengang eigen aan authentieke ondernemers. Wij geloven niet in consultancy mambo jambo. Wij geloven in purpose, data, feedback van klanten en return on investment.

Unieke Hifluence way-of-being

De digitale business teams van Hifluence hebben een X-factor die jouw organisatie zal inspireren ver buiten de scope van het project. Je kan het niet uitleggen. Het is een gevoel. Het is de rode draad doorheen de feedback die wij van onze klanten krijgen.

Steven Van Eynde

“Bedrijven richting geven en laten groeien, daar doe ik het voor. Wij gaan voor organisaties met IMPACT. Daarvoor heb je high-impact teams nodig die high-impact diensten en producten kunnen bedenken, ontwikkelen en lanceren in een digitale wereld die voortdurend veranderd. Om high-impact diensten en producten met succes te bouwen heb je sterke teams nodig die op hun beurt de visie en de impact van de organisatie realiseren.”

 

MEEST BEKEKEN CONTENT OVER ONZE PRODUCT TEAMS

Digitale Business voor MGO | Innoveer, Bouw & Lanceer Digital Products