Pebble, de innovatie-hub van Stephan Bostoen en Erik Dielen, zet zowel strategisch als financieel zijn schouders onder de purpose van Hifluence. Samen gaan zij voor een spirituele, zelfsturende organisatie die op 3 niveaus meebouwt aan de bedrijven van de toekomst: bewustzijn, zelfsturing en digitalisering. 

“Pebble injecteert een gigantische expertise op gebied van nieuwe manieren van werken en denken, teal organisaties, marketing, sales en bewustzijn in ons bedrijf. Daardoor transformeert Hifluence van een digital agency naar een spirituele, zelfsturende organisatie die bedrijven helpt op de 3 niveaus die er vandaag toe doen: bewustzijn, zelfsturing & digitalisering. Daarnaast brengen zij een groot netwerk van ondernemers mee en leggen ze het nodige kapitaal in dat ons toelaat om de juiste investeringen te doen.” aldus Nick Van Langendonck, Hifluence Ambassador.

Pebble is de innovatie-hub achter verschillende pioniersprojecten zoals: happinessworks, de controle ruimte voor interpersoonlijke relaties; 2Grow technologieën voor veel betere plantaardige productie en ML2Grow, een start-up met de UGent rond Machine Learning toepassingen voor bedrijven.

Wie is Stephan Bostoen? 
Mijn passie? Dat is absoluut het opzetten van pionierprojecten met een groot technisch onderdeel en een grote opwaartse kant voor de gemeenschap (nul energie gebouwen, nul co2 emissie). Ik floreer in teamwork en haal het beste uit alle betrokkenen. In mijn eigen bedrijven zag ik al snel de komende singulariteit. Ik kijk ernaar uit om met Hifluence in de diepte te gaan van deze opwindende evolutie en echt de bedrijven van de toekomst te bouwen.” Stephan Bostoen,  Owner Pebble


Stephan Bostoen, van de gelijknamige Bostoen Groep, is voornamelijk gekend in de woningbouw en verschillende bedrijven in voedsel en diervoeders:

 • www.bostoen.be
 • bloemproductie: www.dosschemills.com
 • tortillaproductie: www.mexmafood.eu,
 • croissantproductie: www.gourmand.be en
 • veevoeder: www.dossche.be

Stephan werkte 20 jaar in het bouwbedrijf, waarvan 10 jaar als CEO. In die periode startte hij succesvol meerdere bedrijven op:

 • prefab woningbouw: www.jumatt.be
 • promotie van appartementen
 • fabricage van ramen
 • productie van prefab stenen muren
 • installatiebedrijf van zonnepanelen
 • … en onlangs voerde hij een heroriëntatie van het bedrijf naar groene ontwikkeling uit: passief huisvesting, Nul energie gebouwen, ecovillage land ontwikkeling.

Meer over Stephan:

Wie is Erik Dielen? 

“Wij investeren in het enorme potentieel dat Hifluence in zich draagt: enerzijds een bewuste organisatie zijn waar vele mensen het nieuwe werken zullen ontdekken en waar anderzijds vele bedrijven een rots in de verandering zullen vinden die de vierde industriële revolutie en de aanstormende singularity met zich meebrengt.” Erik Dielen, owner Pebble

Erik is een gepassioneerde ondernemer, life coach en sales & marketing professional met 20 jaar ervaring. Zijn passie is samenwerken met bewuste organisaties die een voorbeeld zijn van wat we in de wereld willen zien. Hij biedt bedrijven de gelegenheid gebruik te maken van zijn expertise en ervaring om een ​​professioneel verkoop- en marketingbeleid / afdeling te ontwikkelen en een winstgevend bedrijf worden.

Meer over Erik: