JOIN OUR TRIBE

Hifluence is een master na master in business en leven die eigenlijk nooit stop. Onze organisatie is gebouwd om jouw potentieel maximaal te ontwikkelen.

De vraag is niet of jij voor Hifluence wil komen werken. De vraag is of Hifluence voor jou mag werken en jou mag ondersteunen in het ontdekken van je ware potentieel. 

Leer Hifluence kennen en ontdek wat het voor jou kan betekenen!
THE TEAL EXPERIENCE

Beleef de unieke ervaring van een bewuste organisatie waar authenticiteit en bewust zijn centraal in de purpose staat. Draai mee in zelfsturende teams die vanuit radicale transparantie, eigen governance en beslissingen bijdragen aan de purpose van Hifluence. Stap mee in het all4hilfluence aandelenproces en wordt mede-eigenaar van ons bedrijf.

BOUW JE DROOMBEDRIJF

Haal diep adem en laat je fantasie de vrije loop. Start zelf projecten gefund door Hifluence, je team of onze Incubator Partner Pebble. Laat je coachen door ondernemer van het jaar 2012 Stephan Bostoen of sales expert Erik Dielen. Ontwikkel digitale prototypes op het Hifluence Rapid Development Platform Nabu. Lanceer je project in de markt via de Inbound Marketing motor van Hifluence.

PEACE-OF-MIND COACHING

Via groepsessies en een persoonlijke coach die je inzicht geeft in wie je bent als authentiek persoon, hoe jouw programma is geschreven, waar jouw ego zit en wat het voedt, welke talenten je hebt meegekregen en wat jouw rol is in dit grote geheel. Heb je een spanning of dip? Onze coaches staan 24/7 klaar om je in de actie te coachen.

BOOST YOUR KNOWLEDGE

Net als een MBA biedt Hifluence het ganse jaar door master classes in business en leven gaande van Design Thinking Crash courses, business analyses van de toekomst, productiviteithacks met getting-things-done en Asana, introductie tot Ayurveda en nog veel meer.

TASTE OUR HI-DAYS

WAAROM HIFLUENCE?

Hifluence verandert je leven

Het kader, de cultuur en de energie binnen Hifluence gaande van zelfsturende teams, radicale transparantie, diepgaande persoonlijke coaching, etc is niet voor iedereen geschikt. De huid van bomen scheurt en barst. Groeien verloopt zelden rimpelloos. Maar als jij openstaat om werkelijk de beste versie van jezelf te worden dan maakt Hifluence één belofte: Hifluence verandert je leven. Jij wordt een beter en bewuster mens.

100% ten dienste van jouw persoonlijke groei als mens

Werken voor Hifluence doe je NIET voor Hifluence, het bedrijf, maar voor jezelf. Je kiest voor datgene waar je zelf in gelooft en voor de bijdrage die jij zelf willen leveren aan de bedrijven van de toekomst. Hifluence is gewoon de structuur die je daarbij helpt by any means possible. In plaats van een vennootschap met winstoogmerk, is Hifluence een vennootschap met mensoogmerk. Daarom kies je voor Hifluence. je kiest voor de mens die je bent en het ontplooien van jouw ware potentieel.

Be part of something bigger then yourself

Beeld een wereld in waar bedrijven waarde creëren voor zichzelf en voor het grotere geheel. Wij zien Hifluence als een bewust en levend organisme dat de leiding neemt in het bouwen van deze wereld. Wij zien Hifluence uitgroeien tot een bewust en levend organisme van duizenden Hifluencers die elk op hun manier bijdragen aan de bedrijven van de toekomst.

Nick Van Langendonck - Product Lead Zelfsturende Organisaties Bouwen

“De magie die aan het ontstaan is binnen Hifluence heeft het potentieel om de markt van consultancy-bedrijven en digital agencies omver te blazen”

Stijn De Clerck - Project Lead en Technical Architect Digitale Businesses Bouwen

“Bij Hifluence heb ik de mogelijkheid gekregen om mezelf opnieuw te leren ontdekken. Zowel als mens als professioneel.”

BELEEF EEN ECHTE HI-DAY

HI-DAY’s zijn een vast ritueel sinds de oprichting van Hifluence. Elk kwartaal komen alle Hifluencers op een zaterdag samen om met elkaar te verbinden rond de purpose, de strategie en de plannen voor het komende kwartaal. Wil je de energie van Hifluence echt eens voelen en beleven? Dan is dit het uitgelezen moment!