Wat is een Hifluence Lunch & Learn? 

Een Hifluence Lunch & Learn is een korte, informele, inspirerende en lekkere kennismakingssessie tussen 12h – 14h, bij jou op kantoor. Met heerlijk, gezond eten en inspirerende, praktijkgerichte content over flexibele, lerende en zelf-organiserende bedrijven verwennen wij hoofd én hart van jullie medewerkers.

Waarom zou ik een lunch & learn organiseren?

Dit format is een laagdrempelige manier om een eerste draagvlak te creëren rond een aantal pijnpunten die in de organisatie leven op gebied van psychologische veiligheid, betrouwbaarheid, structuur en duidelijkheid, betekenis en impact. Lees hier waarom net die dynamieken zo cruciaal zijn voor effectieve teams en organisaties.

Wat kan ik verwachten van een lunch & learn?

De content bestaat uit herkenbare voorbeelden en praktische oefeningen. Al doende leren deelnemers begrijpen welke harde kaders nodig zijn om vanuit autonomie samen te werken. Hoe de effectiviteit van vergadering drastisch verhoogd kan worden. Hoe spanningen best besproken worden en welke gevaren om de hoek loeren. Het eten houden we als een verrassing, maar klanten vertellen ons dat het echt geweldig is. En misschien wel het beste van al, niemand moet iets voorbereiden. Gewoon aanwezig zijn, is al voldoende! 

Wat kost een lunch & learn? 

€ 2.500 all in tot en met 20 deelnemers.