Dag lieve Hifluencers,

Voor degene die niet wisten, ik werk sinds vandaag officieel een jaartje bij Hifluence. Ik weet niet van waar het komt, maar ik had een enorme nood om even mijn eerste jaar neer te schrijven voor jullie allemaal.. Sorry voor de misschien iets te lange e-mail! Maar het komt recht uit mijn hart 🙂  Het is ook wel toepasselijk met de nieuwe start van het jaar… Even mijn dankbaarheid voor het voorbije jaar uiten!

02-01-2017: de eerste dag

Dé start van men aller eerste echte werkervaring als digitale productontwikkelaar, bij het bedrijf van de toekomst dan nog wel! Dit is zeker 1 van de beste dingen die me is overkomen dit jaar (of ja, nu al vorige jaar), aangenomen worden bij Hifluence.
Als ik het jaar kort probeer samen te vatten in mijn hoofd zie ik het als een jaar met een dieptepunt en enkele fantastische pieken!
De eerste weken waren misschien toch niet de gemakkelijkste of beter gezegd de rustigste die ik had verwacht… Ik werd gesmeten op een project met Stijn… Het klinkt nu misschien niet meer zo zot, maar den Stijn een jaar geleden was een drilmeester. 😉  Het was me toen wel direct duidelijk dat de IT wereld speciaal en zeer nieuw was voor me. De termen vlogen in het rond, de druk werd er ook direct opgelegd, mijn eerste offerte. Ik had het gevoel dat Stijn niet sliep, at of gewoonweg leefde…

“Maar ik kan Stijn alleen maar bedanken om mij zo te pushen om na te denken als UX designer, om mij te steunen en te begeleiden in de eerste maanden. Het heeft misschien even geduurd  😉 maar het is nu echt een enorm plezier geworden om samen aan projecten te werken. “

Ook herinner ik me onze allereerste teammeeting in januari heel goed, de tranen vlogen in het rond toen het aan mij was om te vertellen wat mijn voornemens waren voor 2017.
Ik denk dat het besef van het verlies van mijn papa pas echt dit jaar is aangekomen. Na afronden van mijn studies met een thesis in Afrika ( één van zijn grote liefdes… en de mijne ondertussen ook.. ) en het alleen gaan wonen in Antwerpen, startte mijn nieuw hoofdstuk. Het werkenleventje. Ik viel in een routine.. en die kwam harder aan dan verwacht.

Hifluence peace-of-mind

Toen Nick, ook in die periode, het peace of mind concept voorlegde was er voor mij dan ook geen seconde twijfel dat ik deze nodig had. Na mijn (toch wel) dieptepunt kwam dus mijn rustige en toch wel intense stijgende lijn van het jaar…

“De peace of mind sessies met Hifluence Coach, Erik. De dankbaarheid dat ik dit via mijn werk kan/mag doen is zo groot. De rust die ik nu al in mezelf heb gevonden na een 3-tal sessies is enorm. Op werk én privé gebied.  Ik denk dat ik het niet genoeg kan zeggen, maar dankjewel. Het stilletjes realiseren dat ik (toch een heleboel) typetjes heb, dat leven in de toekomst en het verleden absoluut niets bijbrengt, dat ik gewoon alles heb om gelukkig te zijn… enkele zaken die ik dagelijks meeneem.”

Ik denk dat ik voor iedereen van Hifluence een enorme dankbaarheid kan tonen. Iedereen heeft zo enorm zijn best gedaan om mij het toch o zo gemakkelijk te maken om me welkom te laten voelen in het Hifluence top team! J

Philippe de fixer

Maar Philippe met zijn ondankbare rol als ‘stel al je random vragen maar aan mij’ krijgt toch een extraatje. Het onzeker zijn over veel zaken is er jammer genoeg bijgekomen nadat ik het gevoel had dat ik er wat alleen voor stond. Mijn reddende en rustgevende hulplijn papa was er niet meer waardoor ik het allemaal op mijn eentje moest onderzoeken.. Ik denk dat we alle 2 hebben mogen ondervinden dat dit niet 1 van mijn sterkste kantjes was ;).  Dus dankjewel om er zo rustig over te blijven!
Ondertussen heb ik het enorme geluk om al een 5-tal maanden op een topproject te zitten! Ik ga met plezier werken. Ik voel me iedere dag groeien en zelf zekerder worden als UX designer. Dankjewel voor jullie vertrouwen dat ik hier mag zitten!
Misschien sluit ik hier beter af want ik heb het gevoel dat ik nog uren kan verder schrijven! J Ik zou nog zoveel leuke anekdotes kunnen schrijven over het voorbije jaar.. Want echt iedereen heeft mijn jaar ietsje topper gemaakt!
Ik hoop dat ik volgend jaar een net zo’n lange mail kan sturen naar jullie om alles eens te overlopen en iedereen te bedanken. Maar ik twijfel er echt niet aan!

Ik wens iedereen een topjaar toe!!

En dat de nieuwkomers volgend jaar een zelfde gevoel mogen hebben als ik nu!!
Veeel liefde!

Een liefdevolle Hifluencer

Wil je mee bouwen aan de organisaties van morgen?