HAAL HET BESTE UIT JEZELF EN JE TEAMS

Hifluence biedt een uniek coaching-traject met een arsenaal van technieken en vaardigheden die het plezier en de effectiviteit van jouw leven en dat van je team(s) fundamenteel verandert, verbetert en verrijkt.

 

Hoe evolueer je naar bewuste medewerkers en effectieve teams die in de actie gemoedsrust vinden binnen een constant veranderende omgeving? 

Bespreek vandaag nog jouw uitdagingen met top ondernemers en – coaches Erik Dielen en Stephan Bostoen!BEWUST ZIJN

Leer jezelf en je collega’s écht begrijpen. Mensen denken te weten wat ze persoonlijk belangrijk vinden en zichzelf te begrijpen, maar wat ze weten is echter enkel het gedeelte waar ze zich bewust van zijn. Het overgrote deel van wie wij zijn zit niet op ons netvlies en speelt als een soort van automatische piloot af in het onderbewustzijn.

EFFECTIEF ZIJN

Focus op je talenten en verlies geen onnodig tijd en energie in andere zaken. Voel heel duidelijk welke klanten en collega’s jou dienen en welke je energie kosten. Zet prioriteiten en bepaal zelf je agenda. Vindt harmonie in het samenwerken in plaats van gefragmenteerd te werken. Laat je buikgevoel leiden naar authentiek zakendoen.

RUSTIG ZIJN

Vindt rust in een constant veranderende wereld. Zie een “spanning” of een “dip” als een opportuniteit voor jouw ontwikkeling en ga er flexibel mee om. Laat beperkende overtuigingen achter je en geloof in jouw volledige potentieel. Ontdek de werkelijk waarde in je werk en je leven. Vindt de moed om die beslissingen te nemen die noodzakelijk zijn om de volgende stap in jouw ontwikkeling te maken.

WAAROM HIFLUENCE?

Psychologische veiligheid

Vijf jaar lang investeerde Google in de zoektocht naar de ingrediënten van het perfecte team. Alles hebben ze geprobeerd. Teams met dezelfde persoonlijkheden, verschillende persoonlijkheden, mensen die ook na het werk bevriend zijn, etc. Miljoenen dollars en evenveel data hebben dit onderzoek gevoed. De essentie van hun conclusie: het gevoel van psychologische veiligheid is de allerbelangrijkste eigenschap van effectieve leiders en teams. Dat is exact wat je uit een peace-of-mind traject zal halen.

Handvaten op maat van bedrijfsleiders

Peace-of-mind is op maat van managers, directeurs en teamleaders die genoeg hebben afgezien en klaar zijn om vanuit die pijn zaken anders aan te pakken. Jullie leren tips, technieken en strategieën van succesvolle ondernemers en bedrijfsleiders. Want wat voor ons werkt, werkt ook voor jullie.

Bewezen

Hifluence is een extreem experiment in het bestuderen van de formules die leiden tot gelukkige medewerkers en effectieve teams. En wat meer is: we gebruiken ze allemaal en nog steeds elke dag.

 

Erik Dielen en Stephan Bostoen - POM ondernemers en coaches

“Dit Peace-of-Mind traject is het mooiste cadeau dat iemand zichzelf kan geven”

EXPERIENCE CLASS: BEWUST LEIDERSCHAP

Voel en beleef de sleutels van bewust leiderschap in business en in leven van bewuste ondernemer pur sang Stephan Bostoen, sales expert & life coach Erik Dielen & teal inspirator Nick Van Langendonck. Gedurende twee intense dagen brengt deze experience class inzicht in de kritieke factoren die jouw leven en dat van jouw team(s) op dit moment beïnvloeden om je vervolgens te heroriënteren op de onafhankelijke kracht van bewust leiderschap.

Wat zal je uit deze workshop halen?

  • Je krijgt een confronterend inzicht in je onderbewustzijn en hoe het al je beslissingen stuurt
  • Je ontdekt je persoonlijke bijdrage aan deze wereld
  • Je voelt wat ego is, hoe het teams kapot maakt en hoe ermee om te gaan
  • Je krijgt een concrete implementatieaanpak voor de vijf sleutels van effectieve teams
  • Je komt uit je comfort zone en ontdekt een compleet nieuwe wereld
  • Je leert de echte kracht van aanvaarden, vertrouwen en loslaten in het bedrijfsleven
  • Je wordt een fundamenteel bewuster mens en leider