PRIVACY POLICY

ENGLISH VERSION
DUTCH VERSION BELOW IS PRIMARY FOR BELGIAN GOVERNMENT AND LAW

 

I. VISION 

This Privacy Policy is drawn up by Hifluence NV, the publisher of the website www.hifluence.eu (hereinafter the “website”), whose registered office is at Borsbeeksebrug 1, 2600 Berchem under company number BE 0506.914.575.

Hifluence NV (in the text, “we”, “our” or possibly “ours”) created the website to offer our products and inform potential customers about potential future trajectories. In the context of our activities, we process personal data of our customers, natural persons or any natural person who comes into contact with us, including the potential customer (hereinafter “the prospect”).

The purpose of this Privacy Policy is to explain how we collect, use and store your personal data. Data protection and respect for your privacy are essential values to us and we are committed to processing and protecting your personal data fairly and transparently in accordance with the law.

This Privacy Policy is part of our desire to act transparently, in accordance with the Act of 8 December 1992 on the protection of privacy with regard to the processing of personal data (hereinafter “the Privacy Act”) and Regulation (EU) No 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, repealing Directive 95/46/EC (hereinafter “the General Data Protection Regulation”).

I.A. WHAT ARE PERSONAL DATA?

By “personal data” we mean all personal data relating to you, i.e. any information which enables us to identify you directly or indirectly as a natural person.

I.B. WHAT CATEGORIES OF PERSONAL DATA DO WE PROCESS AND HOW DO WE OBTAIN THEM?

Hifluence collects data in a variety of ways:

In case of non-registration: IP address
When registering for the newsletter or a webinar: your e-mail address and newsletter preference
Via cookies: registration of your website use (see info at the bottom of this policy)
When ordering one of Hifluence’s products or services or when requesting contact: contact details, invoicing details

What personal data does Hifluence collect and process from you?

Personal data:

Electronic identification data: Telephone number, e-mail, IP addresses, connection times…
° via the online form that you can find on our website
° through the communication between you and us (discussion forums, emails)
° through cookies which allow us to guarantee you a better user experience.
Financial identification data: You give us this information when you place an online order to edit a document.
Your surfing behaviour when visiting our website
Your lifestyle
Details about your consumption of goods or services

Non-personal data: We may collect non-personal information. This information is called non-personal information because it is not possible to identify you directly or indirectly on the basis of this information.
We use it, for example, to improve our website, our products, to target our advertising or to improve the services we offer.

I.C. WHO IS RESPONSIBLE FOR PROCESSING PERSONAL DATA?

Hifluence is the data controller when processing personal data for the purposes listed in the paragraph below.

 

II. FOR WHAT PURPOSES DO WE COLLECT YOUR DATA?

We collect and process your personal data for the purposes described below. For this purpose, Hifluence only uses necessary and relevant personal data in accordance with the principle of data minimisation.

Website management
Processing of personal data to improve the services and experiences of visitors to our website.
Processing of personal data in anonymous statistics, which cannot lead to the identification of a person or company.

Direct Marketing
We will use your personal data for sending direct marketing and newsletters.

Customer support
We will use your personal data to deliver our products to you and to improve our services.

Administrative purposes
Your personal data will be updated and kept up to date by our administration, as well as used for invoicing the products and services ordered by you.

Complaints and disputes
Despite our efforts to provide you with the best possible service, it is possible that you are not satisfied with our service and wish to file a complaint. We will, if necessary, use your personal information to solve your complaint in the best possible way.
Laws and regulations

We will, where necessary, use your personal data to comply with laws and regulations.

III. LEGITIMATE PRINCIPLES THAT HIFLUENCE USES TO PROCESS YOUR PERSONAL DATA 

(See also table in Annex – Purpose of data processing and basis for processing Hifluence)

In general, we base the processing of your personal data on the following legal principles:

Legal obligations: the processing of personal data is necessary in order to comply with a legal obligation or within the framework of our cooperation with the competent authorities.
Agreement: the processing of personal data is necessary for the performance of a contract to which the data subject is a party. This applies in order to be able to deliver the products and services ordered by you.

In order to execute our agreement, we process your personal data for the following purposes:

To ensure an answer to your requests;
Provide document management and supply;
° To ensure the invoicing of the service ordered;
° To provide communication and marketing actions for our customers;
° To contact you for an evaluation of our services;
° To keep you informed of news and information via our newsletter.

Legitimate interests: the processing of personal data for the purpose of offering and providing commercial information and the development of our services is necessary in view of the legitimate interest of Hifluence or its customer.

In doing so, we always strive to strike the right balance between the need to process your personal data and respect for your rights and freedoms, including the protection of your privacy.

Your consent: When you register via our website, we ask you whether you agree that we may pass on your data to our external partners so that they can contact you to make commercial offers.

In the event that we need to carry out processing that is not already provided for in this Privacy Policy, we will contact you before using your personal data. The purpose of this contact is to inform you about this processing and, if necessary, to request your explicit consent.

 

IV. PROFILING AND AUTOMATIC PROCESSING  

To ensure a better user experience, we use the profiling technique to associate you with your different preferences.
We use only anonymous or pseudonymized data as soon as possible.
Profiling” is understood to mean any form of automated processing of personal data that consists of using these data to evaluate certain aspects of a natural person’s personality, in particular for the analysis or prediction of elements relating to the work performance, economic situation, health, personal preferences, interests, reliability, behaviour, residence or movements of that natural person.
In cases where we use your personal data for profiling purposes, we will ensure that no decisions are made that have legal consequences or that significantly affect you in a similar way.

V. TRANSFER TO THIRD PARTIES 
 
Hifluence may provide staff members with access to your personal data, if necessary for processing.

In doing so, we guarantee an adequate legal basis similar to this Privacy Agreement by implementing contractual enforceable obligations towards personnel recruited and still to be recruited.

We will only pass on your data to third parties if:

This is necessary for the execution of our agreement,
this is necessary for our legitimate interests (subcontractors) provided that interests are weighed up,
we are required by law to do so
you have given us your consent (third party partners).

With regard to our subcontractors, we also cooperate with service providers who help us set up our website and more generally our services. Like us, we ask them to ensure compliance with applicable laws and regulations. We also ensure that they comply with this policy and use your data only for the intended purpose.

If you expressly consent, we will pass on your data to our business partners so that they can contact you.

Hifluence undertakes not to rent, sell or share personal data with third parties without your prior consent.

VI. HOW LONG AND WHERE DO WE STORE YOUR PERSONAL DATA?

In general, we ensure that your personal data is not kept longer than necessary for the purpose for which it was collected.

To be more precise, it is necessary to distinguish different situations in order to determine the retention period of your personal data. These different assumptions are shown in the table below.

VII. TRANSITION OF DATA OUTSIDE THE EEA (European Economic Area) 

Hifluence and all its external processors will only process personal data, which may lead to identification, within the EEA.
If we transfer your personal data, whether or not anonymised and/or pseudonymised, to countries outside the EEA, we will ensure that the country has an adequate level of data protection according to the European Commission, or if additional precautions have been taken with these parties, to ensure that your personal data is protected in accordance with the AVG standards.
The following legal data protection mechanism will be applied if there is a transfer of personal data, whether or not pseudonymised and/or anonymised.
Which one? Google
Country outside the EEA? USA
Legal transfer system? US – EU Privacy Shield

Which one? Facebook
Country outside the EEA? USA
Legal transfer system? US – EU Privacy Shield

VIII. RETENTION PERIOD OF YOUR PERSONAL DATA

Hifluence ensures that the personal data processed by us for the purpose of our services and agreements are correct, adequate, relevant and current and are not used for longer than necessary for the proper performance of those services and agreements.

 

Situation Storage period
You are subscribed to the website/newsletter duration of your registration in order to provide you with the best possible service

 

You have requested a quote for a (personalized) trajectory that will then be awarded to Hifluence (so we have a contract).

 

contract and personal data for a period of ten years from the date of the last document request.

 

You have requested a quote for a (personalized) trajectory but you decided not to accept our offer after all.

 

a period of three years after your request

 

At the end of the storage period, your personal data will be destroyed and we will make every effort to ensure that personal data are no longer available and accessible.

IX. SECURITY OF YOUR PERSONAL DATA 

We consider the protection of your personal data very important and take appropriate technical and organizational measures to ensure an adequate level of security in the processing of your personal data. We also take these measures to protect personal data against loss, theft, misuse or alteration of information received, disclosure or unauthorised use.

Under no circumstances can Hifluence be held responsible for direct or indirect damage caused by unlawful or incorrect use of personal data by third parties.

This level of security is determined on the basis of the risks involved in the processing and the nature of the data to be protected.
In the unlikely and unfortunate event that your personal information is compromised under our control, as a result of an information security breach, we will take immediate action to determine the cause of the breach and take appropriate remedial action.
If necessary, we will notify you of this incident in accordance with applicable law.

X. YOUR RIGHTS CONCERNING YOUR PERSONAL DATA

The following rights under the regulation allow you to retain control over what we do with your personal data.  Hifluence will make every effort to ensure that your personal data is correct and up to date.

Right of inspection
This right gives you the opportunity to ask us what personal data we hold about you and how we process it; for what purposes, the categories of data concerned and the recipients of your data.
Right to data portability
If we process your personal data on the basis of an agreement or your consent, you may ask us to pass on all your personal data to you or to another data controller. We provide you with these data in a structured, common and machine-readable form.
Right of objection
You can object to the processing of your personal data at any time.
In the case of commercial prospecting (including profiling), you can object to the processing of your personal data at any time.
Furthermore, if we base the processing of your personal data on the legal basis of our legitimate interests, you can object to the processing of your data if you can prove that your specific situation justifies it.
Right of rectification or modification
You also have a right of rectification which allows you to ask us at any time to change information that is incorrect, incomplete or outdated.
Right to be forgotten or removed
You can have your personal data deleted if one of the following conditions applies:
The data is incorrect, incomplete or no longer necessary for processing;
You withdraw your consent to the processing of your data and we will only base this processing on the legal basis of your consent;
You object (link in text to main document with contact details) to the processing;
We have unlawfully processed your personal data
Right to restrict processing
In some cases, you may also ask us to limit the processing of your personal data.
You can do this if:
-you dispute the accuracy of your personal data, while we may verify the accuracy of this data;
-we are unlawfully processing your personal data and you would like us to limit this processing instead of deleting your personal data.

We will of course inform you as soon as the treatment restriction no longer applies.

XI. HOW DO YOU EXECUTE YOUR RIGHTS? 

You can execute your rights by submitting a request to Hifluence. You can send your request to Hifluence via e-mail: info@Hifluence.be or by post to Nick Van Langendonck, Borsbeeksebrug 1, 2600 Berchem.

Identification
To help you assert your rights, we must check whether your request relates to your personal data.
To this end, we will verify your identity by asking you to send us a copy of the front of your identity card if we are unable to identify you directly.
Within what time limit will we reply to you ?
We undertake to contact you as soon as possible and at the latest within one month of your request.
We may have to extend this period by two months if your request is complex and we are dealing with too many requests. Should such a situation arise, we will inform you of the reasons for the delay.

XII. LINK TO OTHER WEBSITES

Hifluence is not responsible for the content of linked websites which visitors or administrators mention on Hifluence’s website. Visitors should be aware that the safety regulations of other websites may differ from those of Hifluence.

A link to a website does not signify that Hifluence agrees with its content, nor can Hifluence guarantee its continued accuracy.

XII. COMPLAINT TO DATA PROTECTION AUTHORITY
Your satisfaction is very important to us. We try to do everything we can to achieve this.  In spite of this, it is possible that you are not satisfied.

You can lodge a complaint with the data protection authority:

Data Protection Authority, rue du Printing, 35, 1000 Bruxelles

or commission@privacycommission.be

For more information on complaints and possible solutions, we invite you to consult the information available on the website of the data protection authority: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/verzoek-klacht-indienen.

XIII. HOW CAN YOU CONTACT US?
If you would like to know more about our vision or if you have any questions, suggestions and/or complaints about this Policy, please do not hesitate to contact us.
Hifluence NV, Borsbeeksebrug 1, 2600 Berchem, Belgium
info@hifluence.eu
www.hifluence.eu

This Privacy Statement will be updated from time to time.  We therefore recommend that you consult our statement regularly to stay informed of any changes.

This Privacy Statement was last updated on: 15 May 2020.

 

 

NEDERLANDSTALIGE VERSIE 

I. VISIE 

Deze Privacy Policy wordt opgesteld door Hifluence NV, de uitgever van de website www.hifluence.eu (hierna de “website”), waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te Borsbeeksebrug 1, 2600 Berchem onder ondernemingsnummer BE 0506.914.575  

Hifluence NV (in de tekst, “wij”, “onze” of eventueel “de onze”) creëerde de website om onze producten aan te bieden en potentiële klanten te informeren over potentiële toekomstige trajecten. In het kader van onze activiteiten verwerken wij persoonlijke gegevens van onze klanten, natuurlijke personen of elke natuurlijke persoon die met ons in contact komt, met inbegrip van de potentiële klant (hierna “de prospect”).

Het doel van deze Privacy Policy is uit te leggen hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en opslaan. Gegevensbescherming en respect voor uw privacy zijn essentiële waarden voor ons en we zijn toegewijd aan het eerlijk en transparant verwerken en beschermen van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet.

Deze Privacy Policy maakt deel uit van onze wens om transparant te handelen, in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens (hierna “de Privacywet” genoemd) en Verordening (EU) nr. 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens, tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (hierna “de algemene gegevensbeschermingsverordening” genoemd). 

  • I.A WAT ZIJN PERSOONSGEGEVENS?

Onder “persoonsgegevens” verstaan wij alle persoonlijke gegevens die op u betrekking hebben, d.w.z. alle informatie die ons in staat stelt u direct of indirect als natuurlijke persoon te identificeren.  

 

  • I.B. WELKE CATEGORIEËN VAN PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN WE EN HOE VERKRIJGEN WE DEZE?  

Hifluence verzamelt data op verschillende manieren: 

  1. Bij niet registratie: IP adres
  2. Bij registratie voor de nieuwsbrief of een webinar: uw e-mailadres en nieuwsbriefvoorkeur
  3. Via cookies: registratie van uw website gebruik (zie info onderaan deze policy)
  4. Bij bestelling van een van de producten of diensten van Hifluence of bij verzoek tot contact: contactgegevens, facturatiegegevens 

 

Welke persoonsgegevens verzamelt en verwerkt Hifluence van u?  

Persoonsgebonden:

    • Elektronische identificatiegegevens: Telefoonnummer, e-mail, IP-adressen, verbindingstijden…
      ° via het online formulier dat u op onze website vindt
      ° via de communicatie tussen u en ons (discussieforums, e-mails)
      ° via cookies waardoor wij u een betere gebruikerservaring kunnen garanderen.
    • Financiële identificatie gegevens: U geeft ons deze informatie wanneer u een online bestelling plaatst om een document te bewerken.
    • Uw surfgedrag bij bezoek aan onze website
    • Uw levensstijl
    • Bijzonderheden over uw verbruik van goederen of diensten

Niet-persoonsgebonden gegevens: Het kan gebeuren dat wij niet-persoonsgebonden gegevens verzamelen. Deze gegevens worden niet-persoonsgebonden gegevens genoemd omdat het niet mogelijk is u aan de hand van deze gegevens direct of indirect te identificeren.
Deze gebruiken wij  bijvoorbeeld voor het verbeteren van onze website, onze producten, het richten van onze reclame of het verbeteren van de aangeboden diensten. 

 

  • I.C. WIE IS DE VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKE BIJ HET VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS?

Hifluence is de verwerkingsverantwoordelijke bij het verwerken van persoonsgegevens voor de doeleinden vermeld in onderstaande paragraaf.

 

II. VOOR WELKE DOELEINDEN VERZAMELEN WIJ UW GEGEVENS? 

 

Wij verzamelen en verwerken uw persoonlijke gegevens voor de hieronder beschreven vastgestelde doeleinden. Hifluence gebruikt hiervoor alleen noodzakelijke en relevante persoonsgegevens met inachtneming van het beginsel van minimalisering van de gegevens.   

 

  • Beheer van de websiteVerwerking van persoonsgegevens om de diensten en ervaringen van de bezoekers van onze website te verbeteren.
    Verwerking van persoonsgegevens in anonieme statistieken, welke niet kunnen leiden tot de identificatie van een persoon of bedrijf 
  • Direct MarketingWij zullen uw persoonsgegevens gebruiken voor de verzending van direct marketing en nieuwsbrieven 
  • KlantondersteuningWij zullen uw persoonsgegevens gebruiken om onze producten aan u te kunnen leveren en om onze dienstverlening te verbeteren
  • Administratieve doeleindenUw persoonsgegevens zullen door onze administratie bijgewerkt en actueel gehouden worden, alsook gebruikt voor facturatie van de door u bestelde producten en diensten 
  • Klachten en geschillenOndanks ons streven om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan het zijn dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening en wenst u een klacht in te dienen. Wij zullen, indien nodig, uw persoonsgegevens hierbij gebruiken om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen
  • Wet- en regelgeving

Wij zullen, waar nodig, uw persoonsgegevens gebruiken om aan wet- en regelgeving te voldoen.

 

III. GERECHTVAARDIGDE GRONDSLAGEN DIE HIFLUENCE HANTEERT VOOR DE VERWERKING VAN UW PERSOONSGEGEVENS 

(zie ook tabel in bijlage – Doel van de gegevensverwerking en grondslag van verwerking van Hifluence) 

In het algemeen baseren wij de verwerking van uw persoonsgegevens op de volgende wettelijke grondslagen: 

  • Wettelijke verplichtingen: de verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting of in het kader van onze samenwerking met de bevoegde autoriteiten
  • Overeenkomst: de verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst waarin betrokkene partij is. Dit is van toepassing om de door u bestelde producten en diensten te kunnen leveren

Om onze overeenkomst uit te voeren, verwerken wij uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

°  Zorgen voor een antwoord op uw verzoeken;
°  Zorgen voor documentbeheer en -toevoer;
°  Om de facturatie van de bestelde service te verzekeren;
°  Zorgen voor communicatie- en marketingacties voor onze klanten;
°  Contact opnemen met u voor een evaluatie van onze diensten;
°  U op de hoogte houden van nieuws en informatie via onze nieuwsbrief. 

  • Legitieme belangen: de verwerking van persoonsgegevens met als doel het aanbieden en verstrekken van commerciële informatie en de ontwikkeling van onze diensten, is noodzakelijk met het oog op het gerechtvaardigd belang van Hifluence of haar klant.  

Hierbij streven we er altijd naar een juist evenwicht te bewaren tussen de noodzaak om uw persoonsgegevens te verwerken en de eerbiediging van uw rechten en vrijheden, met inbegrip van de bescherming van uw privacy. 

  • Uw toestemming: Wanneer u zich via onze website registreert, vragen wij u of u ermee akkoord gaat dat wij uw gegevens aan onze externe partners doorgeven, zodat zij contact met u kunnen opnemen om commerciële aanbiedingen te doen.

In het geval dat we verwerking moeten uitvoeren die nog niet in deze Privacy Policy is voorzien, zullen we contact met u opnemen voordat we uw persoonlijke gegevens gebruiken. Het doel van dit contact is u te informeren over deze verwerking en, indien nodig, uw uitdrukkelijke toestemming te vragen. 

 

IV. PROFILERING EN AUTOMATISCHE VERWERKING 

Om een betere gebruikerservaring te garanderen, gebruiken we de profileringstechniek om u te associëren met uw verschillende voorkeuren.
Wij gebruiken zo snel mogelijk uitsluitend anonieme of gepseudonimiseerde gegevens.
Onder “profilering” wordt verstaan elke vorm van geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens die erin bestaat deze gegevens te gebruiken voor de evaluatie van bepaalde aspecten van de persoonlijkheid van een natuurlijke persoon, met name voor de analyse of de voorspelling van elementen met betrekking tot de arbeidsprestaties, de economische situatie, de gezondheid, de persoonlijke voorkeuren, de belangen, de betrouwbaarheid, het gedrag, de verblijfplaats of de bewegingen van die natuurlijke persoon.
In gevallen waarin wij uw persoonlijke gegevens gebruiken voor het opstellen van profielen, zorgen wij ervoor dat er geen beslissingen worden genomen die rechtsgevolgen hebben of die u op significante wijze op soortgelijke wijze beïnvloeden.

V. OVERDRACHT AAN DERDE PARTIJEN  

Hifluence kan personeelsleden, indien nodig voor de verwerking ervan, toegang verschaffen tot uw persoonsgegevens.  

Hierbij garanderen wij een adequate wettelijke grondslag gelijkaardig aan deze Privacy Overeenkomst door implementatie van contractuele afdwingbare verplichtingen tegenover aangeworven en nog aan te werven personeelsleden.  

Wij zullen uw gegevens alleen aan derden doorgeven als:

    • dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst, 
    • dit noodzakelijk is voor onze gerechtvaardigde belangen (onderaannemers) mits belangenafweging
    • wij hiertoe wettelijk verplicht zijn
    • u ons uw toestemming hebt gegeven (derde-partners).

Met betrekking tot onze onderaannemers werken we ook samen met dienstverleners die ons helpen bij het opzetten van onze website en meer in het algemeen onze diensten. Net als wij vragen wij hen erop toe te zien dat de geldende wet- en regelgeving wordt nageleefd. We zorgen er ook voor dat zij dit beleid naleven en uw gegevens enkel gebruiken voor het vooropgestelde doel.

Indien u hiermee uitdrukkelijk instemt, zullen wij uw gegevens doorgeven aan onze zakenpartners zodat zij contact met u kunnen opnemen.

Hifluence verbindt zich ertoe geen persoonsgegevens te verhuren, verkopen of te delen met derde partijen zonder uw voorafgaande toestemming. 

VI. HOE LANG EN WAAR BEWAREN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS?

Over het algemeen zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke gegevens niet langer worden bewaard dan nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld.

Om precies te zijn, is het noodzakelijk om verschillende situaties te onderscheiden om de bewaartermijn van uw persoonlijke gegevens te bepalen. Deze verschillende aannames worden in onderstaande tabel weergegeven. 

VII. OVERDRACHT VAN GEGEVENS BUITEN DE EER (Europese Economische Ruimte) 

  1. Hifluence en al zijn externe verwerkers zal enkel persoonsgegevens, die kunnen leiden tot identificatie, verwerken binnen de EER. 
  2. Indien wij uw persoonsgegevens, al dan niet geanonimiseerd en/of gepseudonimiseerd doorgeven aan landen buiten de EER, verzekeren wij ons ervan dat het land volgens de Europese Commissie over een voldoende niveau van gegevensbescherming beschikt,  of als er extra voorzorgsmaatregelen zijn genomen met deze partijen, om te waarborgen dat uw persoonsgegevens worden beschermd in overeenstemming met de AVG-normen
  3. Volgend wettelijk gegevensbeschermingsmechanisme zal toegepast worden indien er een overdracht is van persoonsgegevens, al dan niet gepseudonimiseerd en/of geanonimiseerd. Welk? Google 
    Land buiten de EER? VS
    Wettelijk overdrachtsysteem? VS – EU Privacy Shield  

Welk? Facebook
Land buiten de EER? VS
Wettelijk overdrachtsysteem? VS – EU Privacy Shield

 

VIII. BEWAARTERMIJN VAN UW PERSOONSGEGEVENS

Hifluence zorgt er voor dat de persoonsgegevens die door ons worden verwerkt ten behoeve van onze diensten en overeenkomsten juist, adequaat, relevant en actueel zijn en niet langer gebruikt worden dan nodig is om tot een goede uitvoering van die diensten en overeenkomsten te komen.   

Situatie Bewaartermijn
U bent ingeschreven op de website/nieuwsbrief duur van uw registratie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn

 

U hebt een offerte opgevraagd voor een (gepersonaliseerd) traject dat vervolgens wordt gegund aan Hifluence (dus we hebben een contract).

 

contract- en persoonsgegevens voor een periode van tien jaar vanaf de datum van de laatste documentvraag.

 

een offerte opgevraagd voor een (gepersonaliseerd) traject maar u besliste om alsnog niet in te gaan op ons aanbod.

 

gedurende drie jaar na uw vraag 

 

Aan het einde van de bewaartermijn worden uw persoonsgegevens vernietigd en stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat persoonsgegevens niet langer beschikbaar en ontoegankelijk zijn.

IX. BEVEILIGING VAN UW PERSOONSGEGEVENS 

Wij vinden de bescherming van uw persoonsgegevens heel belangrijk en nemen daartoe passende technische en organisatorische maatregelen, om een adequaat beveiligingsniveau bij de verwerking van uw persoonsgegevens te waarborgen. Deze maatregelen nemen wij ook  om persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, diefstal, misbruik of wijziging van ontvangen informatie, openbaarmaking of ongeoorloofd gebruik ervan. 

Onder geen beding kan Hifluence verantwoordelijk gesteld worden voor rechtstreeks of onrechtstreeks aangebrachte schade door onwettig of onjuist gebruik van persoonsgegevens door derden.  

Dit veiligheidsniveau wordt vastgesteld op basis van de risico’s die de verwerking en de aard van de te beschermen gegevens met zich meebrengen.

In het onwaarschijnlijke en ongelukkige geval dat uw persoonlijke informatie onder onze controle wordt gecompromitteerd, als gevolg van een inbreuk op de informatiebeveiliging, zullen wij onmiddellijk handelen om de oorzaak van de inbreuk vast te stellen en passende herstelmaatregelen te nemen.
Indien nodig zullen wij u, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, van dit incident op de hoogte stellen.

 

X. UW RECHTEN BETREFFENDE UW PERSOONSGEGEVENS 

Volgende rechten onder de verordening staan u toe de controle te behouden over wat wij met uw persoonsgegevens doen.  Hifluence zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens juist en actueel zijn.   

  1. Recht op inzage
    Dit recht geeft u de mogelijkheid om ons te vragen welke persoonsgegevens wij van u bewaren en hoe wij deze verwerken; voor welke doeleinden, de betrokken gegevenscategorieën en de ontvangers van uw gegevens.
  2. Recht op dataportabiliteit
    Indien wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een overeenkomst of uw toestemming, kunt u ons vragen al uw persoonsgegevens aan u door te geven of door te geven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke. Wij bezorgen u deze gegevens in een gestructureerde, gangbare en machine-leesbare vorm.
  3. Recht op bezwaar
    U kan op elk moment bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.
    Bij commerciële prospectie (inclusief profiling) kunt u zich te allen tijde verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.
    Bovendien, als we de verwerking van uw persoonsgegevens baseren op de wettelijke basis van onze legitieme belangen, kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens als u kunt bewijzen dat uw specifieke situatie dit rechtvaardigt. 
  4. Recht op rechtzetting of wijziging
    U hebt ook een recht op verbetering waardoor u ons te allen tijde kunt vragen om informatie te wijzigen die onjuist, onvolledig of verouderd
  5. Recht om te worden vergeten of verwijdering
    U kunt uw persoonsgegevens laten verwijderen als een van de volgende voorwaarden van toepassing is:
    De gegevens zijn onjuist, onvolledig of niet langer noodzakelijk voor de verwerking;
    U trekt uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens in en wij baseren deze verwerking alleen op de rechtsgrondslag van uw toestemming;
    U tekent bezwaar (in-tekst linken naar hoofd document met contactgegevens) aan tegen de verwerking;
    Wij hebben uw persoonlijke gegevens onrechtmatig verwerkt
  6. Recht op beperking van de verwerking
    In sommige gevallen kunt u ons ook vragen om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken.
    U kan dit toepassen indien:
    -u de juistheid van uw persoonlijke gegevens betwist, terwijl wij de juistheid van deze gegevens kunnen verifiëren;
    -wij uw persoonsgegevens onrechtmatig verwerken en u wilt dat wij deze verwerking beperken in plaats van uw persoonsgegevens te wissen.

    Vanzelfsprekend zullen wij u op de hoogte stellen zodra de behandelbeperking niet langer van toepassing is.


    XI. HOE OEFENT U UW RECHTEN UIT? 

U kan uw rechten uitoefenen kunt u een verzoek daartoe indienen bij Hifluence. U kunt uw verzoek naar Hifluence versturen via mail: info@Hifluence.be of per post te richten naar Nick Van Langendonck, Borsbeeksebrug 1, 2600 Berchem  

  1. Identificatie
    Om u te helpen uw rechten te doen gelden, moeten we controleren of uw verzoek betrekking heeft op uw persoonsgegevens.
    Hiertoe zullen wij uw identiteit verifiëren door u te vragen ons een kopie van de voorzijde van uw identiteitskaart te sturen indien wij u niet rechtstreeks kunnen identificeren.
  2. Binnen welke termijn zullen wij u antwoorden ?
    Wij verbinden ons ertoe zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen één maand na uw aanvraag contact met u op te nemen.
    Het kan zijn dat we deze periode met twee maanden moeten verlengen als uw aanvraag complex is en we te maken hebben met te veel aanvragen. Mocht een dergelijke situatie zich voordoen, dan zullen wij u op de hoogte stellen van de redenen voor de vertraging.

 

XII. LINK NAAR ANDERE WEBSITES

Hifluence is niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte websites  welke bezoekers of beheerders vernoemen op de website van Hifluence. Bezoekers moeten er zich van bewust zijn dat de veiligheidsvoorschriften van andere websites kunnen verschillen met die van Hifluence. 

Een link naar een website betekent niet dat  Hifluence akkoord gaat met de inhoud ervan, noch kan Hifluence de permanente accuraatheid ervan garanderen.   

 

XII. KLACHT BIJ GEGEVENSBESCHERMINGSAUTORITEIT

Wij vinden uw tevredenheid heel belangrijk. Wij proberen er dan ook alles aan te doen om dit te bereiken.  Ondanks dat is het mogelijk dat u niet tevreden bent.  

U kan een klacht indienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit: 

Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat, 35, 1000 Bruxelles

of commission@privacycommission.be

Voor meer informatie over klachten en mogelijke oplossingen, nodigen wij u uit om de informatie beschikbaar op de website van de gegevensbeschermingsautoriteit te raadplegen: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/verzoek-klacht-indienen

 

XIII. HOE KAN U ONS CONTACTEREN?


Wil u graag meer weten over onze visie of heeft u vragen, suggesties en/of klachten heeft over deze Policy, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Hifluence NV, Borsbeeksebrug 1, 2600 Berchem, België
info@hifluence.eu
www.hifluence.eu

Deze Privacyverklaring wordt van tijd tot tijd bijgewerkt.  Wij raden u dan ook aan regelmatig onze verklaring te raadplegen om op de hoogte te blijven van veranderingen. 

 

Deze Privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op: 15 mei 2020