Als vaste luisteraar van deze show weet u ongetwijfeld dat ik op het einde van elke show aan onze gast vraag of er mensen zijn die hem of haar op een fundamentele manier hebben aangeraakt. En vandaag hebben we voor het eerst een gast op de show die langs deze weg tot bij ons is gekomen. In de eerste aflevering met Erik Dielen, een super interessante podcast en trouwens ook één die, ondanks de mindere geluidskwaliteit, veel beluisterd wordt, duidt Erik zijn zakenpartner Stephan Bostoen met wie hij de innovatie-hub PEBBLE leidt.

En Erik vat Stephan samen als”visionaire extra-ordinaire”, verwijzend naar het talent van Stephan om toekomstgerichte business modellen uit te denken en succesvol te implementeren.

In deze show deelt Stephan zijn talent voor “exponentieel denken”, thinking big. Hij vertelt meer over de pioniersprojecten waarin Pebble investeert en waarmee zij een gigantische bijdrage wil leveren aan een betere wereld: vertical farming, machine learning to grow, hapinessworks & ook hét bedrijf van de toekomst: Hifluence.

Daarnaast deelt Stephan zijn ervaringen als CEO in één van de bekendste familiebedrijven van Belgie: De Bostoen Groep. Op 18-jarige leeftijd al stapt Stephan in het bedrijf van zijn vader Francis voorbestemd om het ooit te gaan leiden wat hij uiteindelijk zal doen van zijn 26ste tot zij 38ste. In die tijd start hij in de groep tal van nieuwe bedrijven in de prefab woningbouw (www.jumatt.be), de promotie van appartementen, de fabricage van ramen,de installatiebedrijf van zonnepanelen en ga zo maar door. Hij voert ook een heroriëntatie van het bedrijf richting een duurzame wereld met projecten in passieve huisvesting, Nul energie gebouwen en de ontwikkeling van natuurbuurten

Ben je geïnteresseerd in exponentieel denken, de toekomst van het onderwijs, werken in een familiebedrijf, en nog veel meer?
Zet u dan schrap om kei-veel te leren van de immer-kalme Stephan Bostoen.