THE FUTURE OF ORGANIZATIONS IS TEAL

Hifluence biedt deskundige begeleiding om zelfsturende, multi-disciplinaire en purpose-gedreven teams in de praktijk te brengen door middel van coaching, training en implementatie op maat.

Hoe creëer je een wendbare organisatie met geëngageerde mensen die samen aan hetzelfde lange termijn doel werken? 

Bespreek jouw uitdagingen vandaag nog met TEAL-inspirator Nick Van Langendonck!GEDREVEN DOOR PURPOSE

Het lange termijn doel, de bijdrage aan een betere wereld, laat de organisatie groeien en aanpassen zonder haar een vaste koers op te leggen. De purpose is de benzine die de mensen voedt. Het verbindt en inspireert. De purpose is ook het praktische kompas waar iedereen in de organisatie elke beslissing op afstemt. Een duidelijk gedeelde purpose maakt het verschil tussen 3 maanden over een beslissing doen of een beslissing nemen op 5 minuten of zelfs met één oogcontact.

ZELFSTURENDE TEAMS

Ruil controle in voor vertrouwen. Beslissingsmacht verschuift van de top naar een decentrale structuur van teams die verantwoordelijkheid nemen om zichzelf te sturen. Mensen nemen rollen op. Elke rol heeft beslissingsrecht en adviesplicht: ze hebben het recht om te beslissen met de plicht om advies te vragen. De teams kenmerken zich door voortdurende en snelle verandering en aanpassing om het doel van de organisatie nog beter te dienen.

BEWUST GROEIEN

Samen met je team inzicht krijgen in wie je bent als authentiek persoon, hoe jouw programma geschreven is, waar jouw ego zit en wat het voedt, welke talenten je hebt meegekregen en wat jouw rol is in het grote geheel, dat is bewust groeien als mens. Spanningen en emoties die situaties of personen meebrengen, worden gezien als opportuniteiten om jezelf en elkaar beter te begrijpen. Een intens proces met een waanzinnige impact.

WAAROM HIFLUENCE?

 

Onze ervaring

Binnen organisaties met een gelijkaardige structuur en achtergrond bouwde Hifluence reeds vele digitale businesses uit met succes en namen we de lessen van de failures mee om nooit meer te vergeten.

Authentiek ondernemerschap

Hifluence is berucht voor zijn no nonsense mentaliteit, hands-on aanpak en weloverwogen gedachtengang eigen aan authentieke ondernemers. Wij geloven niet in consultancy mambo jambo. Wij geloven in purpose, data, feedback van klanten en return on investment.

Unieke Hifluence way-of-being

De digitale business teams van Hifluence hebben een X-factor die jouw organisatie zal inspireren ver buiten de scope van het project. Je kan het niet uitleggen. Het is een gevoel. Het is de rode draad doorheen de feedback die wij van onze klanten krijgen.

Nick Van Langendonck - Teal Inspirator

“Organisaties bouwen die gedreven worden door bewuste mensen die zichzelf managen en vanuit hun eigen talenten bijdragen aan het doel van de organisatie en dit in perfecte symbiose met technologie. Dat is mijn doel voor de lange termijn.”

EXPERIENCE CLASS:  ZELFSTURENDE TEAMS  

Deze experience class is waarschijnlijk de meest intense en verbindende tweedaagse bedrijfservaring van het moment. Het is sowieso de beste manier om het zelfsturende, organisatiemodel uit te testen en te kijken of het goed bij jullie management-stijl past. Hifluence dompelt je onder in deze nieuwe manier van werken en laat je zelf aan de slag gaan, inclusief echte zelfsturende advies- en beslissingsprocessen gefaciliteerd door onze experten.

Wat zal je uit deze workshop halen?

  • Je beleeft de essentie van een zelfsturende organisatie
  • Je krijgt inzicht in de evolutie van verschillende organisatievormen, elks met hun eigen doorbraken en systeemfouten
  • Je leert hoe management en leiderschap wordt ingevuld in dit type van organisaties
  • Je voelt wat het betekent om bij het nemen van beslissingen controle echt in te ruilen voor vertrouwen
  • Je ziet in dat de deze manier van werken (nog) niet voor iedereen is
  • Je krijgt een concrete implementatieaanpak voor je eigen organisatie mee
  • Je wordt geïnspireerd met concrete voorbeelden van zelfsturende organisaties wereldwijd