THE ORGANIZATIONS OF THE FUTURE ARE LIVING SYSTEMS

Een praktisch traject rond bewuste, effectieve samenwerking in multi-disciplinaire teams op weg naar een wendbare en daadkrachtige organisatie.

Hoe creëer je een wendbare organisatie met geëngageerde mensen die samen aan hetzelfde lange termijn doel werken? 

Bespreek jouw uitdagingen vandaag nog met ervaringsdeskundige Nick Van Langendonck!STAP 1: EEN DUIDELIJK DOEL

Dat medewerkers begrijpen en waar ze zich makkelijk mee kunnen verbinden.

STAP 2: EEN WENDBARE, HELDERE STRUCTUUR

Die snel en effectief op veranderingen inspeelt doordat verantwoordelijkheden en beslissingsprocessen duidelijk zijn en gebruik gemaakt wordt van de collectieve intelligentie van de organisatie zonder aan snelheid in daadkracht te moeten inboeten.

STAP 3: OPTIMAAL DEELNEMEN EN PERSOONLIJK GROEIEN

Door mensen binnen een helder kader in te zetten op hun talenten en de nodige technieken mee te geven om de samenwerking voortdurend te verbeteren.

WAAROM HIFLUENCE?

 

Onze ervaring

Hifluence begeleidde organisaties met een gelijkaardige structuur en achtergrond met succes.  De lessen van al onze ervaringen nemen we mee om nooit meer te vergeten.

Authentiek ondernemerschap

Hifluence is berucht voor zijn no nonsense mentaliteit, hands-on aanpak en weloverwogen gedachtengang eigen aan authentieke ondernemers. Wij geloven niet in consultancy mambo jambo. Wij geloven in mensen, purpose, data, feedback van klanten en return on investment.

Unieke Hifluence way-of-being

Hifluencers hebben een X-factor die inspireert ver buiten de scope van het project. Je kan het niet uitleggen. Het is een gevoel. Dat is de rode draad doorheen de feedback die wij van onze klanten krijgen.

Nick Van Langendonck - Ervaringsdeskundige

“Multi-disciplinaire, zelfsturend of Teal: what’s in a name?” Samen werken met soortgenoten doen we al heel lang. Het is wat ons onderscheid van alle andere organisme op aarde. Van de jagers-verzamelaars die +- 50.000 jaar geleden in kleine groepen van Afrika naar Azië, Europa en Australië migreerden (best een succesvolle onderneming te noemen) tot en met de huidige multinationals die vandaag wereldwijd tienduizenden mensen inzetten en met elkaar verbinden. Er is niet één aanpak die beter is dan de ander. Afhankelijk van de context, cultuur en uitdagingen aarde de ene vorm beter dan de andere. Het voordeel dat wij hebben, is dat we kunnen kiezen uit de experimenten van de voorbije 70.000 jaar. Het komt er vooral op aan om die tactiek samen te stellen die het best bij de organisatie past.”

MASTERCLASS – MANAGEN, ZELFSTUREN OF SAMENSTUREN: 10 LESSEN VOOR DE ORGANISATIES VAN DE TOEKOMST

Deze master class is subliem voor die teams en organisaties die nadenken over nieuwe manieren van werken omdat het vertrekt van onze eigen ervaringen in grote en kleine organisaties. Nick Van Langendonck dompelt je onder in de future of work & organization en haalt daarvoor alles uit de kast: van verhalen van de jager-verzamelaars 50.000 jaar geleden tot praktisch en toegepaste cases. 

 

“Een dag met Nick brengt diepe inzichten,
is met momenten confronterend en finaal ongelooflijk verbindend”. 

 

WAT ZAL JIJ EN JE TEAM UIT DEZE WORKSHOP HALEN?

 

  • Je krijgt inzicht in de evolutie van verschillende organisatievormen, elks met hun eigen doorbraken en systeemfouten
  • Je voelt wat het betekent om bij het nemen van beslissingen controle echt in te ruilen voor vertrouwen
  • Je ontdekt hoe je rollen, verantwoordelijkheden en beslissing helder en daadkrachtig maakt
  • Je leert de waarde en de gevaren van volledige transparantie
  • Je ervaart het belang van een duidelijk doel
  • Je ontdekt nieuwe technieken om samenwerkingen in de organisatie voortdurend te verbeteren
  • Je leert welke rol aandeelhouders en management spelen in de organisatie van de toekomst
  • Je krijgt een concrete implementatieaanpak voor je eigen organisatie mee