Stephan Janssens laat Rabobank.be achter zich en wordt de nieuwe ceo van consultancybedrijf Hifluence. Door de operationele leiding over te dragen, kan oprichter Nick Van Langendonck zich meer focussen op de missie van de onderneming.

Zo’n vier jaar geleden richtte Nick Van Langendonck Hifluence op, dat gespecialiseerd is in consulting op het vlak van digitale technologie en nieuwe manieren van samenwerken die de mens centraal zetten. Om weer meer voeling met het werkveld te hebben en klanten volop te inspireren, neemt hij nu afstand van zijn functie als ceo. Stephan Janssens, voormalig HR Directeur Europa bij Rabobank International en ceo bij Rabobank.be, neemt het roer over.

Puzzel valt in mekaar

 

Behalve voor Rabobank werkte Stephan Janssens onder meer ook als consultant voor Arthur Andersen, HayGroup en KPMG en was hij tot voor kort partner bij Roland Berger in België.

“Soms heb je het gevoel dat je op zoek bent naar iets wat beter bij je past en iets wat nog meer motiveert dan al het voorgaande. Die zoektocht kan even duren, tot opeens alle puzzelstukken op hun plaats vallen. Dit is precies wat ik voelde toen Hifluence mijn pad kruiste.” Janssens is ook erg overtuigd van wat zijn nieuwe werkgever doet. “Het verhaal van Hifluence is voor mij dé sleutel om innovatie en transformatie binnen bedrijven te laten slagen.”

Oprichter Nick Van Langendonck is uiteraard zeer verheugd met de komst van Janssens. “Stephan brengt de ervaring mee die Hifluence op dit moment nodig heeft en zal ons helpen om de volgende stap te zetten en onze ambitieuze doelstelling te realiseren: wij willen tot de top van consulting behoren in België.”

Wil je elke maandag méér inspirerend nieuws in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan in voor de Monday Morning XTC

5 Employee Engagement stats you must know!

 

Check out 4 easy ways to discover how unbossing increases employee engagement!

 
UNLOCK EMPLOYEE ENGAGEMENT

SIGN UP FOR MONDAY-MORNING-XTC

for a weekly dose of tips, tricks and inspiration on unbossing, leadership and life.

Sign me up here!