Liefste Hifluencers,

Ik neem even de tijd om jullie te bedanken om me toe te laten tot jullie tribe.

Ik gebruik bewust dit woord omdat ik er rotsvast van overtuigd ben dat een tribe je helpt om door anderen beter in contact te komen met jezelf. Ik heb me steeds welkom gevoeld binnen jullie groep, zelfs toen ik er nog geen “formeel” deel van uitmaakte. Ik ben nu dan ook ongelofelijk trots om effectief de kans te krijgen een bijdrage te leveren aan de organisaties van de toekomst.
Wanneer mensen me vragen waarom ik me bij Hifluence aansluit antwoord ik met drie redenen:

  1. Ze omkaderen me met admin support, marketing, etc
  2. Met hen kan ik interessantere projecten binnenhalen dan als freelancer
    Tot zover de rationele argumenten waar heel wat mensen nood aan hebben om de beslissing te begrijpen. Maar dan komt de belangrijkste reden:
  3. Ik sluit me aan bij een unieke groep mensen die me aanvaarden zoals ik ben, waar ik me kwetsbaar kan opstellen en die geloven waar ik zelf in geloof. Een groep mensen die bereid zijn hun energie te bundelen om de wereld een duw te geven in een andere richting die niet vanzelfsprekend is maar waarvan we allen geloven dat het de juiste richting is.
    Dank jullie allemaal om van Hifluence te maken wat het vandaag is. Ik kijk er volop naar uit om mee te duwen naar wat het morgen zal zijn.

Tot snel en met veel liefde voor éénieder van jullie!

Hifluencer n°17 & more to come!

Onze interne missie is een tribe bouwen die 100% ten dienste staat van de persoonlijke groei van de mensen die er werken!

 

Wil je mee bouwen aan de organisaties van morgen?